Családiparkoló, van ilyen a kreszben?
Mi a család fogalma? 1 gyerek 2, 3 sok? 0-2éves vagy 2-10 vagy beállhat 16 évessel is ha az neveletlen és rárúgja az ajtót a másik kocsira? Szóval ez egy olyan dolog amit mindenki maga dönt el ,ha tényleg nincs rá konkrét jogszabály . Ha én a párommal vagyok egy család akkor én is beállhatok, vagy az öregemmel aki nehezen száll ki-be de nem rokkantkártyás. De öregparkoló az meg nincs.Diszkrimináció?
Nem tartom jónak gyereket mint előjogot és hivatkozási alapot használni, mégse "szocpol" a parkolás. De köszönöm az érdemi választ ,aki megtette.
"A kérdező kommentje:
Ellene vagyok az indokolatlan előjogok kreálásának. De köszönöm a jókívánságot, csak az a baj hogy ezek soha nem teljesülnek :D"
Én is. De semmiféle előjogról nincs itt szó, különösen nem indokolatlanról. Neked bizonyára a buszöböl is ilyen indokolatlan előjog, hiszen te oda nem állhatsz be.
Sőt, én is szálka lehetek a szemedbe, mert a lakásomba nem jöhetsz be. Előjogom, ode nem beereszteni.
Jobban szeretnéd, ha a családdal érkező összekarmolná a kocsidat, mert ugyan vigyáznak, de hát szűk a hely?
Semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy a családos parkolóba állj. Ahogy azt sem írja elő jogszabály, hogy köszönj, ha belépsz valahova.
Ugyanúgy nevelés kérdése az egész. Van aki paraszt, és van aki rendes nevelést kapott a szüleitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!