Ausztriai gyorshajtási bírságot befizesssem? Többi infó lent.
Kaptam Ausztriából egy 40 és egy 60 euró-s csekket gyorshajtás miatt. Parkoltam sokáigen egy helyen s mikor elindultam elfelejtettem a 30-as táblát s az azt követő 2 utcában is bemértek.
Hogy működik ez most? Mi van ha azt mondom nem kaptam hivatalos levelet?
Nagyon szégyellem magam, de én befizettem, mert elég sokat járok arra és azóta egyre világosabban van kialakulóban az orwelli 1984 kontroll.
Részemről egyetértek mindazokkal, akik megpróbálnak mindent, hogy az ilyen alattomos sarcok alól ki tudjanak bújni. Főleg, hogy a labancokat Magyarországon sokkal nagyobb tolerancia várja.
Nem az ilyen apró sebesség átlépések okozzák a baleseteket, amint az a német példából is kitűnik. Sokkal inkább a veszélyeztetést és az agresszív vezetést kellene büntetni.
Rosszul hozott szabályokba szolgalelkű beletörődés helyett, például polgári engedetlenséggel lehet, sőt muszáj az egyre képtelenebb népnyúzást enyhíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!