Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan működik pontosan ez...

Hogyan működik pontosan ez EÁKER "rendszer"?

Figyelt kérdés

Nem egészen világos a tájékoztatás.

Bejelentkezés után lehet kitölteni az űrlapot, de azt utána ki kell nyomtatni és magával vinnie a szállítónak, és ha kap ellenőrzést felmutatni, vagy elektronikusan rögzíteni kell a rendszerben?

#EÁKER
2015. jan. 10. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, világos.

Itt még írnak valamiféle változásról:

[link]

Azt írják, hogy:

"Bár az eredetileg tervezett rendszerhez képest rugalmasabbá vált a szisztéma (elegendő a fuvar megindítása előtt adatot szolgáltatni a korábbi 15 napos határidő előtt)"

Engem ez zavart össze. E szerint nem kötelező a lerakodást jelenteni, hanem csak a felrakodást, annak megkezdése előtt? Vagy ez elírás volna?

2015. jan. 11. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Elvileg belföldön kell a lerakodást is
2015. jan. 11. 14:33
 13/16 banfabetti válasza:
A lerakodást hogyan kell bejelenteni? Köszönöm!
2015. febr. 17. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Az EKAER számrakattintás után ott az árubeérkezés jelentése gomb
2015. febr. 17. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor egyszerűbb az ekáer érkeztetés, mint gondoltam. Eddig még csak belföldi utak voltak úgyhogy még nem volt rá szükség.

Azt olvastam a hírekben, hogy hamisítják az ekáer bejelentő honlapot mint ahogy régebben volt ugyan így a nav honlapja esetében. Állítólag a hamisak vírusosak és a hamis honlapokat illetéktelen adatgyűjtésre használják.

Most kiderült, hogy a számítógép merevlemeze is kémkedik. Elgazemberesedett ez a világ.

2015. febr. 17. 19:20
 16/16 banfabetti válasza:
Köszönöm a választ!
2015. febr. 18. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!