Most mit csináljak? Felkerült egy tilosban parkolókkal foglalkozó oldalra egy kép rólam ahogyan szabályosan várakozok, hogy kérhetném a kép törlését?
Na, ezt nem egészen értem.
1. Ha így tették fel a képet, akkor az autó rendszáma nem látszik, tehát mások számára nem egyértelmű, hogy te voltál az.
2. Ez a parkolás nekem nem tűnik szabályosnak, mert - ha emlékeim nem csalnak - az ilyen felfestéssel jelölt területet nem szabad autóval érinteni sem.
3. Ha mégis úgy gondolod, hogy igazad van, akkor az oldal szerkesztőinek kell egy szép, visszafogott hangvételű e-mailt írni, ahol alátámasztod, hogy ez a parkolás szabályos volt és nincs okuk emiatt pellengérre állítani téged.
Az még hagyján, hogy valaki tilosban parkol, de hogy mindezt azért, mert fogalma sincs a KRESZ-ről, és ennek hangot is ad...
Teendőd: add le a jogsidat a legközelebbi okmányirodában!
juj.....
Ezt tök szabálytalan, inkább ide sem írtam volna. Mióta van jogsid?
"ahogyan szabályosan várakozok"
Gyorsan vedd elő a kresz-könyvet és nézd meg a forgalomtól elzárt területnél a tartalomjegyzéket. A kép törlését kérheted, de ne hivatkozz arra, hogy ez szabályos, mert csak kiröhögnek...
Tényleg szabályos: a járdán állsz, záróvonalon és forgalomtól elzárt területen. Én meg a jótündér vagyok balettruhában...:))))
Mindegy, ha neked szabályos, akkor máskor is állj így, csak ne hangoztasd, hogy mennyire nem tudod mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!