Fehercsoka11 kérdése:
Lehet crossmotort az űt szélén tolni?
Figyelt kérdés
AZ van, hogy van egy 140cm3 pit bike-om és fel kéne tolnom a hegyekbe.Na hogyha meglát a rendőr tehet valamit vagy semmit mert csak tolom?2014. dec. 21. 20:59
11/15 A kérdező kommentje:
az baj, hogy rohadt hangos de apum beszél a polgárőrséggel is hogyha látnak ne szóljanak a rendőröknek meg semmi mikor kitolom a hegyekbe
2014. dec. 22. 12:34
12/15 anonim 

válasza:

Tedd bele egy talicskába és told úgy fel, abból nem lehet baj.
Tényleg, akkor mi van, ha rápókozok egy segédmotoros kerékpárt a motor oldalára, és a segédmotort tolom, miközben a nagymotor gurul? Akkor én elvileg a segédmotort tolom, nem?
13/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy rendőr ismerősömtől és lehet tolni, úgyhogy nem szólhatnak semmit mert, ahogy írtátok a talicskát is toljuk
2015. jún. 24. 16:56
14/15 kovpet 

válasza:

"Megkérdeztem egy rendőr ismerősömtől és lehet tolni"
Persze hogy lehet. Csak nem szabad :)
15/15 petizacc 

válasza:

Nem rendőröket kell kérdezgetni, hanem elolvasni az ide vonatkozó KRESZ szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!