Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet crossmotort az űt...

Fehercsoka11 kérdése:

Lehet crossmotort az űt szélén tolni?

Figyelt kérdés
AZ van, hogy van egy 140cm3 pit bike-om és fel kéne tolnom a hegyekbe.Na hogyha meglát a rendőr tehet valamit vagy semmit mert csak tolom?

2014. dec. 21. 20:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
az baj, hogy rohadt hangos de apum beszél a polgárőrséggel is hogyha látnak ne szóljanak a rendőröknek meg semmi mikor kitolom a hegyekbe
2014. dec. 22. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Tedd bele egy talicskába és told úgy fel, abból nem lehet baj.

Tényleg, akkor mi van, ha rápókozok egy segédmotoros kerékpárt a motor oldalára, és a segédmotort tolom, miközben a nagymotor gurul? Akkor én elvileg a segédmotort tolom, nem?

2014. dec. 24. 12:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy rendőr ismerősömtől és lehet tolni, úgyhogy nem szólhatnak semmit mert, ahogy írtátok a talicskát is toljuk
2015. jún. 24. 16:56
 14/15 kovpet ***** válasza:

"Megkérdeztem egy rendőr ismerősömtől és lehet tolni"

Persze hogy lehet. Csak nem szabad :)

2015. jún. 24. 17:08
 15/15 petizacc ***** válasza:
Nem rendőröket kell kérdezgetni, hanem elolvasni az ide vonatkozó KRESZ szabályt.
2015. jún. 24. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!