Merre van pápán a "lomis" piac?
Szia!
Nem tudom h idei-e a kérdés, de engem is érdekelne!
Megtudtál már róla valamit? Én se Pápán lakok,de szívesen leugranék oda, meg esetleg Devecserre is.
Pápán a lomis piacot úgy találod meg, hogy ha Veszprém ill Devecser felől jössz, akkor a városban a SHELL benzinkút után az első körforgalomnál jobbra van egy garázssor. Ott van a garázssor mögött. Ha Győr felől, akkor végigmész a városon egészen, míg jobbra egy körforgalomnál meg nem látsz egy CBA üzletet. Akkor pont balra lesz a garázssor.
üdv
Ha Veszprém vagy Ajka felöl jössz akkor végig a külső-Veszprémi úton majd az első körforgalomnál jobbra, 3 nagy garássor van a bejárata elött. Ha Győr felöl jössz akk se bonyolult, jössz végig az elkerülőn majd a 2. körforgalom után az első kanyarnál lejössz és máris a külső veszprémi úton vagy ott jobbra és ott vagyunk ahol az elöbb írtam.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!