KRESZ tanfolyamon az egészségügyi rész meddig tart?
Figyelt kérdés
Oltogatók kíméljenek! (Pl Hívd fel őket! Felhívtam, ők se tudják hogy fogják majd összenyomorítani az órákat....)2014. dec. 1. 15:38
1/5 anonim válasza:
Ahol apum oktat ott egy nap. 9-17 között. Kb. De amikor a férjem volt fél 10től 6ig tartott.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Elnézést.Nem értem a kérdésedet...(?)
Amikor aznap elkezdik az oktatást...az általad leírtak alapján teljes 8 órás oktatási nap.
3/5 anonim válasza:
Szerintem változó hogy hogy adják le. Gondolom van egy adott óra szám amit le kell adniuk. Nekem kétszer 4 óra volt.
4/5 anonim válasza:
Én nem is voltam EÜ tanfolyamon, mivel már középsuliban tanultunk elsősegélyt, és az elég volt az EÜ vizsgára.
5/5 anonim válasza:
Minimum 12 óra maximum 24 óra.
Ezt a megyei Vöröskereszt dönti el és az autósiskolád, ha kapcsolatban vannak, de legtöbb esetben kapcsolatban vannak.
Bár én ezt kibővíteném minimum 40 órára, maximum pedig a csillagos ég! :) 12-24 óra nagyon kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!