Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tudok a netről bicajt venni?

Hol tudok a netről bicajt venni?

Figyelt kérdés
olcsó kellene
2010. jan. 30. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

vatera.hu

expressz.hu

slando.hu

teszvesz.hu

apronet.hu

2010. jan. 30. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:

testbike.hu

itt vannak értékelések és apróhirdetések is.

2010. jan. 30. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:

bikemagweb.

apróhirdetések tömkelege itt kaphatsz normális kerékpárokat olcsón, használtan.

2010. jan. 30. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

1. vagyok, direkt azért írtam azokat a honlapokat mert ott kapsz legolcsóbban, szakoldalakon nyilván drágább és nincs akkora választék mint vaterán...

ja és még ott a zsibvasar.hu

2010. jan. 30. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Bringázok. Régóta, extrém szinten.

Általános véleményem hogy egy épkézláb bringa ma két minimum ártól indul.

az egyik, a nem teleszkópos nem aluvázas munkábajárós célszerszám. Ennek az alsó költsége 50-55ezer forint.

A másik a teleszkópos aluvázas komolyabb dolgokra is alkalmas gép ami 120ezer forinttól kezdődik

Ehhez a két árhoz MINDÍG tartják magukat a bringák. Hogy mint és hogyan mikor vannak 10 meg 100forintos alkatrészek?

úgy hogy ezek az alkatrészek könnyen törnek, fáradnak így gyakran kell cserélni őket még egy átlagos felhasználású bringán is.

Egyszerű példa a nővérem tekerős bringájából

Hátsó agy eddig 3 volt benne 2 darab 2500forintos belépő (leg leg olcsóbb) most pedig van benne egy deore (5000) a két agy összesen kevesebbett futott mint egy szem magában a deore.

Kérdező.

Hidd el, olyan fogalom hogy olcsó bicikli nincs. Butítás, vetítés, vakítás. Ahogy lehetett kapni a tesco interspar cora obi mindenféle csodát 10-15-35 ezer forintért igen csak elfelejtik, hogy ezekre a bringákra minden tavasszal költeni kellett hogy használni lehessen, 3,4,5ezer forintot ami a bringa árát tekintve bizony sok.

Én is szervízeltem, tudom hogy olcsó húsnak híg a leve. Tetszik nem tetszik. Adtam már el 25 ezer forintért Aluvázas teleszkópos szuperbringát. Tudod mik voltak rajta? azok az alaktrészek amiket a haverral kiselejteztünk. Az ilyen árú bringák 80%-a ilyen. Olcsón jót nem kapsz. Olcsón sz@rt kapsz. Kérdés az hogy az amit veszel olcsón javítható-e. Ha igen akkor megúszod az ötvenes határral ha nem? akkor kuka az egész.

És igen, ahogy egy autót, úgy egy bringát is fel lehet annyira készíteni hogy a próbakört sikerrel abszolválja (legyen bármennyire elvetemült a felhasználó) majd a szállítás után ne akarjon összeállni. A más méretű kormánycsapágyak, az elferdült tengelyek, a kilazított csavarok hogy ne látszódjon hogy akad a kerék, az extra távolra állított fékek, a bekátrányozott kerék (hogy úgy tűnjön h a fék tök jól fog) A váz repedéseit, horpadásait eltakaró matricák, a rozsdásodó bowdenek, a kapurögzítő csavarok a hajtókarban, a feleannyi csapágygolyó a középcsapágyban\kerékagyakban, a fűrészpor a középrészben. A kalapáccsal kiegyenesített váltófül..

A repedt szimeringes teleszkóp, a fémig lekopott fékbetét.

Ezek mind mind olyan hibák és görénységek amiket az ember megtesz hogy eladja a bringáját a lehető legtöbbért.

És hogy miért hirdet vaterán meg ilyen webhelyeken?

mert a bringás arcok kapásból látják a gépről hogy ez most ócskavas vagy csak épp saras. Mert ahogy az autós szakik ők egyből tudják mit kell nézni hogy kiderüljön a turpisság. Mert testbike-on, bikemagweben, csak bringák vannak.

És igen, ahogy újonnan is, bringaboltól kell venni úgy használtan is érdemes ilyen oldalakan körülnézni.

Mert nem azt mondom hogy lehetetlen. De manapság épképzláb, nem leharcolt paripát bizony 30 alatt nem fogsz kapni.

Mert amit márkaboltól vettek és amikor kellett akkor szervízelték azok minden tavasszal gond nélkül elindultak. Legfelejebb fújni kellett a kerékbe vagy neadjisen húzni a bowdenon, de ha már fékpofát kellett cserélni akkor a gazdi egész nyáron tekert.

A minőségnek ára van. És mivel a bringa sokak szerint kevésbé halálos, így szemrebbenés nélkül árulják az olcsó semmire sem jó bringákat.

Magellan, Caprine. Ezt a két márkát nézd, ha jót akarsz magadnak. Alu vagy Acél mind1 mindkettő törik.

Se összteleszkópos csodát se első teleszkóposat ne vegyél. (rugós villát csak újonnan, vagy megbízható forrástól) Alkatrészekből pedig BikePositive (hivatalos magellán kiegészítő) Shimano (itt a Deore széria olcsó)

És mindenképp nézz körbe fórumokon hogy MI mennyibe kerül újonnan. Mert bizony át akarnak majd verni alsóhangon 10ezerrel. (hogy ez ennyibe, az annyiba ez meg emennyibe került újonnan, aztán kiderül hogy most meg kb a felébe se kerül.) Ezért nem jók az olyanok h vatera meg teszvesz.

Mert igazából drágábban sózzák rád, mert feltételezik azt hogy nem értesz hozzá. (én is ezt csináltam. Vatera, aprohirdetés.com 40 ezer, bikemagweb 32ezer, ugyan arról az alkatrészről volt szó. és

mindkét oldalról volt vevőjelöltem)

Üdvözlettel

Bringás

2010. jan. 31. 23:04
 6/6 anonim válasza:

Bikediszkont.hu --> legjobb alkatrészek

ebike.hu --> itt sokmást megtalálsz

2010. febr. 1. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!