Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionnal, a határátkelő...

Kamionnal, a határátkelő helyen az OBU nem csekkolta azt a pár méteres útszakaszt (32 forintnyi útszakaszról volna szó). Lehet ebből gondom?

Figyelt kérdés

Tehát a határátkelő előtt közvetlen található kicsiny útszakaszról volna szó.

Korábban már jártam itt, s az interneten megnéztem a korábbi megvásárolt díjtételeket. Ott látható, hogy az a kis útszakasz (egyben a legutolsó útszakasz az országban) meglett vásárolva. Ám a legutóbbi alkalommal ez nem látszik. Semmi értesítőt nem kaptam és semmi szokatlant nem tapasztaltam az OBU működését illetően. Származhat ebből valamilyen bajom?

Köszönöm!

2014. nov. 22. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom "férfi" vagy én max. 22 éves.
2014. nov. 22. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha volt kint kontrollkocsi, akkor ez olyan 160 000 forintos baj lehet. Ha nem, akkor szerintem semmi gáz nem lesz belőle.
2014. nov. 22. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

1: és biztos waberer's-es :P

ha jól emlékszem mikor mész feltölteni kiírja a gép hogy van e rajta büntetés. Ne felejtsd el soha bedugni :)

2014. nov. 22. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Az országból (HU) mentem kifelé. Mindig elegendő mennyiségű összeg van az eszközön, ahogyan most is :)

Ott nincs és nem is szokott lenni ellenőrző kocsi. Csak a korábbi utakon, az a piciny szakasz (ami a legutolsó ellenőrzőpontszerűség az országban, azon a határátkelőn) mindig lecsekkolta a gép (tehát a térképen ott volt), ám most nem. Most olyan, mintha nem mentem volna át azon az ellenőrző ponton.

Csak azért aggódom, mert, miután átkeltem a határon, azt követően 2 órára rá kaptam egy figyelmeztető üzenetet (email -ben), miszerint lecsatlakozódott a GSM hálózatról az eszköz. Ám, ekkor már rég elhagytam a határt, az eszközt pedig természetesen nem kapcsoltam ki.

Elnézést kérek mindenkitől, ha hülyén lett megfogalmazva. Igen, közeli az érték, mivel 21 vagyok :)

Ám én csak édesapámnak szeretnék segíteni ezügyben, így az egyszerűség kedvéért egyes szám első személyben fogalmaztam. Nem szerettem volna túlbonyolítani a dolgokat, ám meglehet, hogy sikeredett :D

2014. nov. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!