Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szobnál gyalogos határátkelő?

Szobnál gyalogos határátkelő?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy van vasúti határátkelő, de gyalog is át lehet ott menni valahol?

Vagy tényleg csak így lehet eljutni A-ból B-be, ahogy a google térkép mutatja?

[link]

(Bocs, a rövid linket nem engedte a GyK.)

2014. márc. 27. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Én itt végiggyalogolnék a síneken. Azok biztos, hogy ott vannak és a folyón is átmennek. A vasúti hídon is simán át lehet gyalogolni, én is mentem már át, csak persze figyelni kell a vonatra. Legjobb ha a szembe sínen mész, akkor látod is, hogy jön. Ha jön, akkor átmész a másik sínre. Ha viszont szemből is jön... Hát akkor gáz van, de erre elég kicsi az esély. Amikor én mentem át, sehonnan se jött. Mondjuk nem hiszem, hogy 1 miliméterre menne el a híd szélétől. Biztos van ott jó nagy hely. Max kapaszkodni kell kicsit, hogy ne sodorjon el...
2014. márc. 27. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy megnéztem róla a műholdas képet, ott 100%, hogy nincs járda.
2014. márc. 27. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, menjen a sínen, nagy ötlet. A vonat megkocogtatja majd a vállát, hogy "Elnézést kérek, lenne szíves arrébb állni?"

Azon a hídon van egy szerelőjárda, azt lehet használni, de illegális. Így aztán ha hatósági emberrel (főkeg szlovák vasúti rendőrrel) talàlkozol, az költséges lehet. Ezzel együtt a környékbeliek néha használjàk a hidat.

2014. márc. 27. 23:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, akkor inkább kihagyom. :)

Köszi a válaszokat!

2014. márc. 28. 04:22
 5/6 nagysolyomszem válasza:
A hídon van gyalogossáv. Szlovákia felé menet a jobboldali hídnak a külső oldalán. Elválasztva a sínektől.
2018. jan. 26. 21:02
 6/6 nagysolyomszem válasza:
Én nem láttam ott semmilyen tiltó táblát, tehát a szerelőhidat szabadon használhatod.
2018. jan. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!