Volt valaki mostanában a Waberersnél felvételizni?
Figyelt kérdés
Én voltam de a szimulator teszt nem sikerült, meg kell próbálnom mégegyszer. valaki volt mostanában náluk? mire kell ott figyelni?2014. nov. 22. 11:19
1/20 anonim válasza:
hogy ha az nem sikerült akkor nem voltál szimpatikus. Mindenkit felvesznek ide.
2/20 A kérdező kommentje:
azokat veszik fel akinek sikerültek a tesztek, nem szimpátiára mennek, miért is mennének,? ha beülsz a kamionba, onnantól kezdve nem találkozol senkivel.
meg kell ismételnem, és ha sikerült akkor felvettek, csak nem tudom hogy mire kellene figyelnem a teszten..
2014. nov. 22. 13:37
3/20 anonim válasza:
Szimulátor teszttel felvételiztetnek? Az a kemény :D
4/20 anonim válasza:
kérdés min szereztél eddig gyakorlatot? csak szóló, nyerges, pótos,...stb.
mert ha ezek megvannak, akkor megy a teszt is..
5/20 anonim válasza:
Kis konténerbe van egy renault magnum szimulátor. Azt hiszem van országúti vezetés, egy rámpára állás, meg egy buszöbölbe való visszatolatás.
6/20 anonim válasza:
Áll a Waberersnek legalább 350 vontatója (a Nagykőrösin is akad bent mindig amiből lehet válogatni)és ezt szimulátoron nézik? Kezd az a cég egyre komolytalanabb lenni :D
7/20 anonim válasza:
heti 50 felvételizőnél biztos elég komoly kiadás lenne. És az 50ből jó ha 4-5 ide jön. kérdés hogy meddig.
8/20 anonim válasza:
A telepen vagy be tud tolatni két szerelvény közé, vagy nem. Kb 1 deci gázolaj/jelentkező.
9/20 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mit rontottál el? Kb. 1 hónapja voltam, volt elég sok hibám mégis felvettek.
10/20 A kérdező kommentje:
nem tudom mit rontottam el, csak hívott a hölgy hogy a szimulázort meg kellene ismételni.. gondolom ott csináltam valamit ami nem tetszett nekik..
2014. nov. 24. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!