Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valaki bukik PÁV vizsgán...

Ha valaki bukik PÁV vizsgán az mikor vizsgázhat újra? (azt hallottam 1 év) ez igaz?

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ez az ötször buktam forgalmi PÁV, akkor inkább ne vezessen.

Ha nem akkor nem szóltam.

2014. nov. 18. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
pávon bukni? el kell gondolkodni bármilyen jármű vezetésén!Ha egy kicsit szúrod el akkor 2 évre meg kapod!
2014. nov. 18. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Én voltam PÁV - on, no nem bukás miatt, hanem mert kamionosoknak kell. Egy nagy marhaság, de azért meg lehet csinálni. Én 2 évre emlékszem, ha nem sikerül, de ez tizenéve volt. Legyél szimpatikus a pszichológus ..csának az a lényeg. Egy lehúzás ez is, mind annyi minden hazánkba. De ismétlem, meg lehet csinálni csípőből is.
2014. nov. 18. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
még nem volt meg a vizsga, de kösz az értelmetlen első két válaszokat... a kérdésem a következő: Görgess fel....!!!!
2014. nov. 18. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig az első két válasz megszívlelendő, ha nem is a kérdésre felel.

És a kérdésedre a válasz:

A sikertelen elsőfokú vizsgálat határozata megfellebbezhető. Ha a 15 napon belül kézhez kapott határozatban „nem alkalmas" vagy „időkorláttal alkalmas" minősítés szerepel, akkor automatikusan egy fellebbezési adatlapot és tájékoztatót is kapnak a vizsgált személyek, aminek segítségével benyújthatják fellebbezésüket. Alkalmatlan minősítés esetén a határozat jogerőre emelkedése után a határozatban szereplő PÁV kategóriára (illetve annál magasabb kategóriára) két év után lehet újra jelentkezni.

2014. nov. 18. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!