Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Uber ill. Wundercar mekkora...

Uber ill. Wundercar mekkora közvetítői díjat vesz le a kifizetett árból?

Figyelt kérdés

2014. nov. 15. 00:32
 1/3 intrepid ***** válasza:
Az ubert most olvastam, 20% a cégé, 80 a sofőré. Pufognak is rendesen a taxisok, át fognak szokni az utasok, feleannyiért dolgoznak, mint a taxik. Hogy nincsen légkondi, nem olyan csilivili kocsi, nem sárga színű, ki nem xarja le, vonaton is van 1. osztály, és van 2. osztály. Akinek igénye van, legyen az is kielégítve, és az is, aki hipp - hopp el akar szaladni valahova, de ne menjen rá a gatyája is, a kocsi meg különösebben nem érdekli, azt a 10 percet tyúkólban is kibírja. Aki pedig a kiskezitcsókolommal színházban, vagy vendéglőben volt, ő úgyis a nívósabb taxit választja.
2014. nov. 15. 04:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy van-e ezeknek a sofőröknek PÁV II-je? Mert ugye közúti személyszállítási szolgáltatást hazánkban e nélkül nem lehet végezni.
2014. nov. 15. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

nyilván nincs, meg ugye a taxival szemben az utasbiztosítás sincs arra, ha esetleg baleset történik...szerintem ez mind csak papírforma...szerinted hány taxis van, aki úgy vezet, mint az állat, meg rendszeresen átmegy a piroson, gyorsabban hajt sorolhatnám, és ugyanúgy van páv2 nélküli átlagember, aki biztonságosan, körültekintően vezet.

azután itt van az adózás, illetve hogyan kellene ezt csinálni...hiszen mégis bevételt szerzel, számlát is kéne adni...adózni. jönnek a nav-tól próbavásárlásra, nem adsz nyugtát, már büntetnek is...

2014. nov. 19. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!