A magyar jogsimmal vezethetek az USA-ban?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__160..
Ezen a linken már volt egy hasonló kérdés, azonban én csak 5 hónapra mennék ki tanulni san diegoba. szóval vezethetek ott a magyar jogsimmal? mert azt tudom, hogy a turisták vezethetnek, na de 5 hónap minek számít? (bár azt láttam, hogy a turista vízum csak két hónapra szól, szóval ugyse olyanom lesz, szóval nem annak fogok számítani...asszem)amúgy szerintem új lakcímkártyát sem kapok, meg semmi ilyesmi szóval az állandó lakhelyem sem változik meg. (ha ezt így nem lehet, akkor is szóljatok, légyszi!) 17 évesen megyek ki és a hazajövetelemkor sem töltöm még be a 18 at.(hátha ez is számít, fogalmam sincs)
Mindenhol vezethetsz a magyar jogsiddal, csak a rendőr meg ne fogjon.
Viccen kívül: Kérdezd meg a követségen, akár e-mailban, akár telefonon. Még a portás is a helyes választ fogja mondani,
:)
köszi a gyors választ! :)
ha valaki vmi pontosabbat is tud, írjon azért!
sztem nem lényeg,mert ha elkapnak a zsernyákok, ugyse értik mit mondasz,aztán bevágnak vmi szigoritottba autolopásért!!!!
menj repülövel!
"menj repülővel!"
Ezt nem tudom hova tenni. Miért, úgy gondoltad, hogy autóval megy Amerikába? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!