Mennyi az esélye annak, hogy nem igazoltatnak?
"Csak hát egy "A" kategóriás jogosítvány 65000, és nem mondhatni, hogy úszok a pénzben."
Nos az A kategóriához még van 10 éved. Az AM pedig kijön 2 db bírságból. Egyszer belefutsz a helyi hatóságba, aztán már mindig utánad fog menni ha felismer!
Kis történet:
Vettem egy autót tavaly ősszel. Úgy emlékeztem minden okmányát újracsináltattam a vételkor, így 2 évig semmit nem kell csinálni vele.
Október 1-jén levillogott a rendőr, mondja közúti ellenőrzés, kéri a papírokat. Halál nyugodtan adok át mindent. Kiderült, hogy ÁPRILISBAN lejárt a műszaki a kocsin. Ez április - október viszonylatban nem tűnt fel senkinek sem (se nekem, se rendőrnek), pedig nagyon sokat közlekedem a városban is, töménytelen mennyiségű rendőrt láttam. Természetesen megbüntettek.
Ugyan az nap hazafele a Stadionoknál mellém áll egy másik rendőrautó, csak lehúzza az ablakot és átszól, hogy le van járva a forgalmim - mondtam, hogy tudom, reggel már a kollégái felvilágosítottak. Röhögtek és elmentek.
Szóval ennyire véletlenszerű a dolog, hogy mikor állítanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!