Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha 5:00-ra odaérek a reptérre,...

Ha 5:00-ra odaérek a reptérre, és 5:20-kor van kapuzárás, akkor lesz időm a beszállásra, vagy nagyon necces?

Figyelt kérdés
Holnap reggel utazom Milánóba a Wizz Airrel, a járat reggel 6:00-kor indul, de a beszállókártya szerint 5:20-kor van kapuzárás. Mennyi idő, amíg a repülőtér bejáratától eljutok a beszállókapuig? Poggyászom nincsen, az utasfelvételt interneten elvégeztem.

2014. nov. 1. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon necces. A biztonsági ellenőrzésen nem biztos, hogy olyan gyorsan átesel, aztán még találd meg a kaput is... hát...
2014. nov. 1. 16:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Plusz fél óra már elég lesz, ugye? Tehát ha van a repülőtéren összesen olyan 50 percem mindenen átesni.
2014. nov. 1. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
ügyelj, hogy minden nálad legyen, ne okozz fennakadást. akkor megy minden könnyedén.
2014. nov. 1. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor van az egyik csúcsidő, szerintem hétvégén is. Legalábbis 2 hete szombaton hajnalban szép hosszú sor volt, kellett 20 perc minimum.

Javaslom, hogy korábban érj ki a reptérre.

2014. nov. 1. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kint voltam ötven perccel kapuzárás előtt, még simán megreggeliztem beszállás előtt. Meglett volna húsz perc alatt az egész az érkezéstől számítva (biztonsági ellenőrzés, beléptetés), de nem bánom, hogy korábban mentem, mert ahogy írtátok is, nagyon a határon lett volna, stresszelni meg nem éri meg. Az mókás, hogy a Wizz Air egy hideg bódéban ácsorogtat beléptetés után, de még beszállás előtt, ilyet a Ryanair sem csinált, ők csak kisétáltattak a géphez. :D Köszi mégegyszer a segítséget mindenkinek.
2014. nov. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!