Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek melyik az a cipője...

Kinek melyik az a cipője (papucstól a tűsarkúig) amiben nehezen vagy egyáltalán nem tud vezetni, és miért?

Figyelt kérdés
Járt már valaki úgy ,hogy útközben inkább levette a cipőt vagy papucsot mert problémát okozott? Hogy történt az eset?
2010. jan. 24. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem vietnámi (lábujjköztes) papucsban volt zavaró a pedálok kezelése, csúszkált is kicsit, így inkább levettem és mezítláb vezettem tovább. Nyáron jó is úgy...
2010. jan. 24. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
én vezettem már a motoromat (nem robogó, motor :D) egészen a papucstól a tűsarkúig kezdve mindenben :D persze ez egy-egy alkalom volt.
2010. jan. 24. 11:27
 3/8 anonim válasza:
én csakis sportcipőbe tudok vezetni mert csak abba tudom úgymondván "érezni" az autót, és nem félek hogy leesik útközbe a lábamról.
2010. jan. 24. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
csak is olyan cipőbe szabad vezetni ami kényelmes és nem csúszkál a pedálokon !Gondolj csak bele ha hirtelen fékezni kellene és lecsúszik a pedálról rögtön megvan a baj! Én csak is sport cipőben szoktam vezetni mert szerintem az a legkényelmesebb és a pedálokat is jobban érzem.Papucsot szandált vagy egyéb lábbelit eszembe se jutna felvenni.
2010. jan. 24. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Én már többször is szembesültem a problémával. A vietnámi papucs az egyik ilyen ,túl lazán van a lábamon és volt hogy félrecsúszott. A magassarkú az attól függ ,hogy mekkora a sarka és mennyire érzem a pedált. Van mikor sikerül ,de ha sokáig nem vezetek ilyenbe és elszokok tőle akkor tuti leveszem.
2010. jan. 27. 18:24
 6/8 anonim válasza:

Én 1 cipőbe se, még zokniba se tudok vezetni .

Mert nincs jogsim :D

2010. febr. 3. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek korcsolyacipőben vezetni, mert nagyon nehéz eltalálni a gázpedált.
2010. febr. 4. 00:50
 8/8 anonim válasza:
Én csak rendes zárt cipőkben szeretek vezetni, ha papucs van rajtam vagy szandál, esetleg magassarkú akkor mindig leveszem indulás előtt és mezitláb vezetek :)
2010. aug. 15. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!