Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi a hazai sebességrekordo...

Mennyi a hazai sebességrekordod autópályán, azon kívül, illetve lakott területen belül?

Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 15:08
1 2
 11/18 Beviz Elek ***** válasza:

Ez jogos! Nekem R8-ból van 3! Tehát RRR24 van a garázsban!

Egyet megemeltettem hogy bírja a terepet. Azzal járok vadászni.

Egy kabrió, de elfelejtettem hogy melyik gombbal kell becsukni a tetőt. Emiatt van egy normális hogy ne ázzak meg az esőben!

2014. okt. 10. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Na, látom mindenki kidicsekedte magát, most pedig képzeljetek magatok elé egy részeg gyalogost, aki betántorog elétek, mikor 180-nal húztok át a falun. Igen, a bíróság meg fogja állapítani, hogy a sebességkorlátozás betartása esetén az áldozat túlélési esélyei határozottan jobbak lettek volna. Kůrva okos dolog ám börtönbe kerülni,"mer hát új motor került a verdába, meg kellett kicsit kenni..." Szánalmas.
2014. okt. 11. 08:50
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es

Igen, elképzeltem már, sőt álltam is meg 1 centire részeg bicikistől, mert elém dőlt a biciklivel. De ennyi erővel mindig 30-al kellene menjek, egy forgalmas falu mikor tele van biciklissel, meg emberekkel, bizony az 50 is már olyan sebesség, hogy esélyed sincs megállni, de még lassitani sem egy eléd ugró részeg esetén. Ja, amúgy nagyon óvatos szoktam lenni forgalmas városban, faluban, a fenti okok miatt.

A 180 km/h-s voltam.

2014. okt. 11. 15:38
 14/18 anonim válasza:

Akkor nem részeg, hanem egy cuki 4 éves kislány a biciklijével mert most tanult meg egyedül menni vele!

Nem arra születtünk, hogy eszeveszetten közlekdjünk és megöljünk másokat! 3 napja halt meg helyben egy 30 éves anya, ahol a 4 éves kisfiat túlélte. Este frontálisan nekimentek, mert elvesztette az irányítást a kocsija felett!

Nem prédikálok, ne kritizálj majd, de neked is lesz majd családod aki iránt felelősségel tartozol!

Maga a kérdés is felháborító! :(

2014. okt. 14. 22:06
 15/18 anonim válasza:
Én sem értem az ilyet , ettől nagyobbnak érzik magukat?
2014. okt. 16. 09:54
 16/18 A kérdező kommentje:
A kérdés miért háborít fel? :(
2014. okt. 16. 13:47
 17/18 anonim válasza:

Jó oké, igazad van! A válaszokon húztam fel magam.

De azért számomra ez egy olyan "szám" ami nem megengedett! Én is szoktam gyorsan menni, 130-nál jóval többel, de nem heccből, nagyzolásból.

Ettől függetlenül ez csak egy kérédés és érdekel a szám! :)

2014. okt. 17. 07:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul licenszem sincs. :P
2014. okt. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!