Mennyi a hazai sebességrekordod autópályán, azon kívül, illetve lakott területen belül?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 15:08
2/18 anonim válasza:
135, 95, 75 (mert van több olyan útszakasz is lakott területen belül, ahol 70 az engedélyezett legnagyobb sebesség).
3/18 anonim válasza:
Illetve 115 a második, az elsőnek igaza van, autóút...
4/18 Koplárovics Béci válasza:
Hivatalosan ennyi... Nem hivatalosan azért több...
5/18 Beviz Elek válasza:
Pályán, autóúton, főúton 170-180, lakott területen 80 körül.
Külföldön lakott területen 120-130, traffiba 98-cal futottam.
6/18 anonim válasza:
Hű, nekem meg 370 autópályán, 290 lakotton kívűl és 270 lakott területen. Na ezt übereljétek, Béláim!
7/18 Beviz Elek válasza:
Nem tudom, az enyém szakadékban sem megy annyit:D
Vettél egy Veyront?
8/18 anonim válasza:
Kettőt. Szélárnyékban jobban megy.
9/18 anonim válasza:
Lakott területen GPS szerinti 178 km/h, autópályán 200 fölé nem nagyon mentem, azon kívül meg szintén a 200 körüli tempó. A lakott területes az egyszeri eset, éjjel fél 3-ra bekerült a paripába az új motor, aztán ki kellett próbálni. Autópályán is 140-150-es tempomattal megyek általában, lakotton kívül meg amennyit enged az út, de 150 fölé ott se nagyon tolom.
10/18 anonim válasza:
299, mert leszabályoz (GSX-R 1000), ez pályán volt.
Sima jó minőségű autóúton is megvolt már 260 (ez autóval).
Lakott területen meg 180 volt, de olyan falu volt, hogy itt-ott egy ház, és az úttól messze voltak, kihalt volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!