Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az oktatóváltás nagyon "gáz"?

Az oktatóváltás nagyon "gáz"?

Figyelt kérdés
Vezetni tanulok, eddig 4*2 alkalommal voltam, ebből kettőt sikerült végigbőgnöm. Úgy érzem, porig aláz az oktatóm, nyilván nem az a bajom, hogy szól, ha valamit nem jól csinálok, csak az bánt, hogy ezt hogyan teszi. Elismerem a szakértelmét (vizsgabiztos is) és végigtartja mindig normálisan az órát (tehát úgymond "jogosan" nem tudok belekötni), de már rettegek elmenni vezetni. Mennyire nézik ezt jó szemmel, hogyha ilyen indokból váltok, hogy (nagyon) "nem jövünk ki jól egymással"?
2014. okt. 6. 17:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy ugyanannál az autósiskolánál maradnék.
2014. okt. 6. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a megrendelő. Ha nem kapsz megfelelő terméket, akkor menj máshová. Én hármat használtam el.
2014. okt. 6. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, főleg, ha így mondod el, hogy a szakmai hozzáértését nem kérdőjelezed meg, egyszerűen csak kijelented, hogy nem tudtok együtt "dolgozni". Van ilyen.
2014. okt. 6. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám hallgatsz, azonnal oktatót váltasz.Nehogy már te fizetsz, és még ő alázzon téged, ha megnézed, egyes oktatókon kívül ez a bunkó stílus sehol sem elfogadott, se nyelviskolákban, se egyéb magánképzésen.
2014. okt. 6. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető, hogy kijöjjetek. Én speciel nagy ívben tettem az ordibálós stílusára, de amikor nem volt hajlandó több órát adni, muszáj volt iskolát váltanom, ha jogsit akartam. Dehogy tartottam gáznak, inkább azt az alakot igen unfair bunkónak.
2014. okt. 6. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!