Milyen büntetésre számíthat az akit a rendőrök levillognak de tovább hajt ám elkapják?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 00:57
11/12 anonim válasza:
a 9-esnél vannak bajok. Engem villogtak már le rendőrök. LEVILLOGTAK a megkülönböztető jelzésükkel. Ezt hívják a hétköznapi nyelven levillogásnak nem azt amit te írsz. Szerinted a rendőrök nincsenek tisztában azzal mi a szabályos megállítás?
12/12 anonim válasza:
Nincsenek tisztában.
Idéztem a KRESZ-t amit tételesen felsorolja, hogy a rendőr milyen módon állíthat meg. A fényhíd bekapcsolása és a hangjelzés nyekegtetése nem megállító jelzés. Ami nincs benne a kreszben, az számomra, és minden normális ember számára nem jelzés. Figyelmen kívül KELL hagyni.
Ott a felsorolás, mutasd meg benne, hogy melyik ezek kózül a "levillogás".
A te véleményed nem érdekel, mert hülyeség, hivatkozást, jogszabályt mutass, ahol a fényhíd felkapcsolása megállásra felszólító jelzésként van defininálva. A "szerintem"-mel kezdődő mondatok nem érdekelnek.
Ne adj igazat, mert nekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!