"""""" "C, E" kategóriás jogosítvánnyal rendelkező gépkocsivezetőket keresünk""""" Ez mit jelent?
Ha neked C-s jogsid van, akkor tudnod kellene, hogy önmagában E kategóriás jogsi nincs. Az azt engedélyezi már meglévő kategória mellé (B+E, C+E, D+E) hogy nagyobb tömegű vontatmányt is vezethetsz.
Szóval fizikailag persze jelentkezhetsz, hiszen egy e-mail elküldését nem tudja senki sem megakadályozni. De hülyének fognak nézni, hogy még elolvasni sem sikerült rendesen a hirdetést.
++++De hülyének fognak nézni, hogy még elolvasni sem sikerült rendesen a hirdetést.+++++++
Már ne is haragudj, de 143-as IQ-m van - most röhögsz- és 2 gyerekem - most is röhögsz - és van házam, tehermentes nem devizás szar és piacképes- mos kicsit elakadtál tudom - és van és még 32 milla megtakim, és a 3 milla nagyobbik gyerek nevén és van 3 kocsim is KÖCSÖG
csuklós busz az D+E
kamion és pótkocsis teherautó az C+E
furgon pótkocsival az B+E
így vanN
143-as IQ és a hirdetést nem sikerül megérteni? Na pheersze :D
Amúgy a csuklós buszhoz nem kell D+E, ezt nem tudom honnan vetted.
A többit már előttem leírták.
# 5/8
De nyugtass meg, nem az eszeddel kerested ugye? Ja, most nem röhögsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!