Hány éves korban lehet elkezdeni tanulni a kreszt?
Figyelt kérdés
Tehát.
Én úgy tudom, hogy a kresszt már 16 évesen és gyakorlatban 17 évesen lehet kezdeni a gyakorlatot.
Ha nem, világosítsatok fel, szívesen fogadok valami olvasnivalót, hogy részletesen mit, mikor, hogyan. :)
Ja és személygépkocsira vonatkoznak a kérdések.
2010. jan. 20. 16:12
11/14 anonim válasza:
16 és fél évesen leteheted a kreszt,az elsősegélyt, a rutint. De a városit csak 17évesen teheted le!
12/14 anonim válasza:
én fél éves jogsival húztam utánfutót, rendőrök ezt a szabályt nem nagyon vágják és még ezen kívül elég sokat:)
am 16,5évesen bőven lehet kezdeni a tanfolyamot:)
én holnap vizsgázok kresz,műszaki és munkavédelemből drukkoljatok:D
13/14 anonim válasza:
Már 14 évesen kéne (mopedjogsi).
10 évesen, azért még csak kerékpározni kéne tanulni (oktatás szerűen, bár a kerékpározást korábban is el lehet kezdeni, de inkább, családban/felügyelet mellett ajánlott).
14/14 anonim válasza:
tanulni tanulhatod már 10 évesen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!