Mit kell vinnem a kresz vizsgára?
Figyelt kérdés
Személyim nincs, de a portás ;P szerint elég a diák + lakcímkártya. A neten azt olvastam, hogy kell vizsgalap, de én olyat nem kaptam2010. jan. 19. 01:38
1/9 anonim válasza:
Pedig az érvényes személyi szerintem alapfeltétel! A vizsgalapot az első vizsgánál kapod, mi akkor kaptuk! Sok sikert!
2/9 anonim válasza:
Én komolyan nem értem, hogy ahova jársz elméletet tanulni ott nem adnak tájékoztatást? Vagy éppen nem oda figyelsz? Tényleg nem értem. Diákkal biztosan nem fogsz vizsgázni, el is felejtheted.
3/9 anonim válasza:
diákigazolvány nem hivatalos o9kmány.
Okmánynak számít a jogosítvány a személyi és az útlevél.
Kell személyi, de ha nincs akkor útlevéllel kiválthetod, de csak útlevéllel!!! Na meg persze a lakcímkártya
4/9 anonim válasza:
Hívd fel őket, de ne a portással beszélj. :) Ne úgy állíts oda be, hogy majd jó lesz valahogy. Sajnos nem veszik olyan lazán a vizsgabiztosok, mint Te.
5/9 A kérdező kommentje:
Ebben az a poén, hogy útlevelem sincs
2010. jan. 19. 19:53
6/9 A kérdező kommentje:
B+, tényleg nem engedtek vizsgázni. A diákot elfogadta volna, csak nem volt érvényesítve. Megpróbálok személyit csináltatni, csak nincs meg az anyakönyvi kivonatom sem. Lényegében "senki" vagyok
2010. jan. 20. 14:40
7/9 anonim válasza:
Abban a városban ahol születtél, tudod pótoltatni az anyakönyvi kivonatot 200 ft az ára. az anyakönyvvezetőt kell megkeresni
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta már megtaláltuk, vmi abszurd helyen
2010. jan. 20. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!