Mivan akkor ha lejárt az orvosi alkalmasságim a jogosítványomon és megállít pl osztrákoknál, vagy németeknél a rendőr?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 13:48
1/8 anonim válasza:
Ha lejárt az orvosi, akkor lejárt a jogsi. Tehát ugyanúgy pénzbírság, vezetéstől eltiltás egy ideig.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor mondjuk megcsinálhatják azt hogy kiszállítanak az autóból és nem enged mondjuk haza jönni?
2014. szept. 11. 14:03
3/8 anonim válasza:
Meg, mivel nincs érvényes vezetői engedélyed.
4/8 A kérdező kommentje:
és azt nemtudod hogy mondjuk bármelyik üzemorvos megcsinálhatja az orvosi alkalmasságit? vagy konkrétan ahhoz kell mennem aki a cégem üzemorvosa?
2014. szept. 11. 15:05
5/8 anonim válasza:
Bármelyik, sőt bármelyik háziorvos, csak perkáld le a pénzt.
6/8 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy engem éppen most küldtek el az egyik orvostól hogy mivel nem oda vagyok bejelentve ezért nemvagyok a rendszerükben így nemtudják megcsinálni nekem, mivel azt mondták hogy csak a háziorvos tudja...
2014. szept. 11. 15:12
7/8 anonim válasza:
Keres másikat, 4 éve nem bejelentett helyem közelében lévő házidokihoz járok. Valaki vállalja.
8/8 anonim válasza:
Nem a lakhely szerinti háziorvoshoz kell menni, hanem a TE háziorvosodhoz!!!
Lakhatsz te Nyíregyházán is (papíron), ha Pesten van a háziorvosod, akkor az fogja kiállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!