Vajon Nekem ehhez jogom van?
A minap megállított egy rendőr igazoltatni, és hát, hogy is mondjam elég lekezelő volt Velem, pedig már már a se.ggnyalás szintjére süllyedtem.
Amikor ezt meséltem kollégáimnak megkérdezték, miért nem kértem el a rendőr igazolvány vagy jelvényszámát panaszemelés céljából.
Ezt megtehettem volna?
Kérhetem Én egy rendőrtől, hogy igazolja magát Nekem?
persze kérheted. leírhatod a számát be is telefonálhatsz a rendőrségre, hogy valódi e, mert arra gyanakodsz, hogy álrendőr. Persze most ne az legyen, hogy minden rendőrt álrendőrnek fogsz nézni, csak mondom:)
Amúgy emelhetsz ellene panaszt is. Legalábbis ha lenne a kezedben valami azonosító róla, amivel utalhatnál rá.
Igen!
Még azt is megmondhatod neki, hogy panaszt akarsz tenni ellene. Elvileg nem tehet semmit. Azon viszont ne csodáékozz, ha ezek után pl. az 5000-es helyszíni bírságból 20000-est csinál, mert neki meg ahhoz van joga! (Ő mérlegel, a minimumot szabja ki vagy a maximumot.)
Miért írod nagybetűvel a nekem-et és az én-t? Ekkora egód van?.....
Ez probléma számodra?
Köszi szépen a válaszokat.
Majd akkor azt fogom tenni, hogy a bírság után kérem el az azonosítóját.
Akkor mér nem hiszem, hogy tud rátenni egy lapáttal.
Bosszantott a dolog, és megalázottnak éreztem Magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!