"állitólag" feladtak nekem egy csomagot ajándék volt benne. Boritékban ajánlva! De nem ért ide és már 3 munkanap eltelt most feladta az illető vagy apostán keveredhetett el? Mi lehet a gond? Mit tudok csinálni szükségem lenne a csomagra.
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 15:08
1/8 anonim válasza:
El kell kérni a küldemény azonosítószámát és az alapján a postán meg fogják tudni mondani, hogy hol van épp a küldemény.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget de azt mondta már nincs meg neki akkor lehetséges hogy fel sem adta csak átvert??
2010. jan. 12. 15:58
3/8 anonim válasza:
Bizony, lehetséges... :( Az ajánlott levélnek pont az a lényege, hogy nyomon lehessen követni a küldemény útját, illetve a feladó bizonyítani tudja, hogy feladta.
Szerintem normális ember nem dobja ki a nyomtatványt legalább addig, amíg a címtzett meg nem kapta a küldeményt. Valószínűbb, hogy fel sem adta.
Persze van még egy pici remény, hogy tényleg olya buta, hogy kidobta, mint egy nyugtát. Reméljük, mégis erről van szó!
4/8 anonim válasza:
Átverhetett. Ha ajánlott volt, lehet menni a postára reklamálni, mert van náluk valami könyvelés róla.
5/8 anonim válasza:
Internetes vásárlás volt? Mert akkor legalább mindennek van nyoma. Egyébként a posta utánanéz az ajánlott leveleknek, gondolom az illetőnél van az ajánlószelvény, szóval ezt ő tudná intézni.
6/8 anonim válasza:
Mikorra kellett volna megkapnod? Mit mondott, mikor adta fel?
7/8 A kérdező kommentje:
csütörtökön adta fel azt mondta de én is küldtem neki előtte és az 2 munkanap alatt odaért!! ez meg már a 3.nap! várjak még szerintetek?
2010. jan. 12. 18:43
8/8 anonim válasza:
Ne ijedj meg szerintem, még várj 1-2 napot! Nekem is volt, hogy láttam a feladás dátumát, ami a megbeszélt időpont volt, de mégis csak rá 6 napra jutott el hozzám, én sem tudom miért. Még várj egy picit, és ha addig nem, akkor ne hagyd annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!