Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kressz programmal kapcsolatos...

Kressz programmal kapcsolatos kérdésem?

Figyelt kérdés

Készülök a kressz vizsgára, és van hozzá egy gyakorló program, ami elméletileg szinte ugyan az, mint amin vizsgázni fogunk Egerben.

Csak annyi probléma, hogy mikor vizsgatárgyat gyakorlok, az automata kérdés összeállitó (vagy minek is nevezzem?) jó párszor ugyan azon kérdéseket teszi be.

Ezzel nem is lenne baj, és ezzel kapcsolatos a kérdés, hogy netán Egerbe is ilyen "rosszul" teszi fel a kérdéseket?

2014. aug. 4. 15:27
 1/1 anonim válasza:

Én is nemrég vizsgáztam... :)

Előtte nézd át a kérdéseket, mert az én programom pl. olyan volt, hogy csak azokat A kérdéseket adta be a program, amit előtte átolvastam, amit még nem néztem meg, azt nem keverte hozzá. :)

Az enyém ez: Kresz Egyéni Gyakorlóprogram v2.81

Ha véletlenül a tiéd is ez, akkor a gyakorlás-gyakorlás indítása-kérdéscsoport gyakorlás, és ott olvass át minél több kérdést. Utána elvileg belekeveri már azokat is! :)

Sok sikert a vizsgádhoz! :)

(Egy jótanács: egy perced van, használd ki, és jó alaposan olvasd át a kérdést.)

2014. aug. 11. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!