Fiúk, férfiak! Ti járnátok/jártok "női" vázas biciklivel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 22:45
11/15 anonim válasza:
3 eves kisfiam odáig van a biciklizesert, viszont gyerekules csak a feleségem bringajan van, ami ugyebár noi vazas. Amikor az örömtől sikongat a kicsi, olyankor egyáltalán nem zavar, hogy epp női bringat tekerek.
12/15 nyisziati válasza:
Én női vázast vettem és már 9 éve használom. Semmi bajom vele. Szép bringa, úgyhogy a karosszéria-lakatosom meg is jegyezte "milyen úri biciklivel jár maga". :) /régivágású kisöreg/
Másoktól is kaptam már elismerő megjegyzést rá egyébként, de leßuzizni még senki nem ßuzizott le. Pedig őszinte ismerőseim vannak, tudják, hogy nem kapom fel a vizet még durva beszólásokon sem.
14/15 anonim válasza:
Miért is ne! A női vázat azért tervezték olyanra amilyen, hogy a szoknya elférjen pedálozás közben.
Ilyen alapon a robogók formája is női?!
Mégis megyek vele. :-D
15/15 Nightinger válasza:
Ez szerintem attól függ milyen célra akarod használni és, hogy van e más alternatív lehetőséged . I mean' , ha új biciklit szeretnél venni ne vegyél női vázasat mert ha felmerült benned ez a kérdés, vélhetőleg kellemetlenül éreznéd magad rajta hosszú távon, de ha csak a boltbajáráshoz kell egy bicikli, akkor aztán teljesen mindegy mire ül az ember fia, csak hozza haza azt a kenyeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!