Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biciklivel Makóról Szegedre,...

Biciklivel Makóról Szegedre, hogyan?

Figyelt kérdés
Román állampolgár vagyok ( :( ), 16 éves. Az lenne a kérdésem, hogy szabad-e Makó és Szeged között az utat biciklivel megtenni? Azaz, inkább Klárafalváig, mert onnét van bicikliút Szegedig. És ha igen, akkor ahhoz, hogy ezt törvényesen tegyem meg mik a feltételek? Itt f+ szság van, nem szabad menni, meg utakat se csinálnak, ám a magyarországi kresszel nem vagyok tisztában. Szóval előre is köszi a segítséget.

2014. júl. 11. 17:58
 1/8 kata kata ***** válasza:
A43-as úton tilos kerékpározni! Mellette Szőreg és Deszk, illetve Kiszombor és Makó között van kerékpárút.
2014. júl. 11. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Az uticél igazából Szőreg. De az is össze van kötve Szegeddel bicikliúttal.
2014. júl. 11. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:
És Battonya-Makó? Azt úgy látom, nem ugyanolyan értékrendű út.
2014. júl. 11. 18:18
 4/8 kata kata ***** válasza:
Hát azt nem tudom,hogy azon lehet e kerékpárral közlekedni.:(
2014. júl. 11. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet. Én úgy szoktam, hogy megnézem a Google útvonaltervezővel és ráhúzom a kis sárga embert az útra. Ahol bekékül, az az út járható valószínúleg (nem földút), és csak akkor tilos ott biciklizni, ha tábla tiltja, de olyankor általában van melette bicikliút.

[link]

(remélem működik a link)

továbbá ez is hasznos cikk lehet: www.minimalmass.hu/2014-januar-1-tol-frissul-a-kohem-rendelet/291

2014. júl. 11. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
tehát: [link]
2014. júl. 11. 21:41
 7/8 anonim válasza:
a töltésen el tudsz menni Klárafalváig
2014. júl. 13. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! hatalmas segítség :)
2014. júl. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!