Biciklivel Makóról Szegedre, hogyan?
Figyelt kérdés
Román állampolgár vagyok ( :( ), 16 éves. Az lenne a kérdésem, hogy szabad-e Makó és Szeged között az utat biciklivel megtenni? Azaz, inkább Klárafalváig, mert onnét van bicikliút Szegedig. És ha igen, akkor ahhoz, hogy ezt törvényesen tegyem meg mik a feltételek? Itt f+ szság van, nem szabad menni, meg utakat se csinálnak, ám a magyarországi kresszel nem vagyok tisztában. Szóval előre is köszi a segítséget.2014. júl. 11. 17:58
1/8 kata kata válasza:
A43-as úton tilos kerékpározni! Mellette Szőreg és Deszk, illetve Kiszombor és Makó között van kerékpárút.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Az uticél igazából Szőreg. De az is össze van kötve Szegeddel bicikliúttal.
2014. júl. 11. 18:15
3/8 A kérdező kommentje:
És Battonya-Makó? Azt úgy látom, nem ugyanolyan értékrendű út.
2014. júl. 11. 18:18
4/8 kata kata válasza:
Hát azt nem tudom,hogy azon lehet e kerékpárral közlekedni.:(
5/8 anonim válasza:
Lehet. Én úgy szoktam, hogy megnézem a Google útvonaltervezővel és ráhúzom a kis sárga embert az útra. Ahol bekékül, az az út járható valószínúleg (nem földút), és csak akkor tilos ott biciklizni, ha tábla tiltja, de olyankor általában van melette bicikliút.
(remélem működik a link)
továbbá ez is hasznos cikk lehet: www.minimalmass.hu/2014-januar-1-tol-frissul-a-kohem-rendelet/291
7/8 anonim válasza:
a töltésen el tudsz menni Klárafalváig
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! hatalmas segítség :)
2014. júl. 14. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!