A rendorauto meddig tud be mérni? Kb 1km meterre voltam elotte es akkor kezdtem mellozni egy autoiskolast autot és kb 120km/h al mentem lehetseges hogy be mértek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 20:40
1/3 anonim válasza:
A jelenleg használt lézeres sebességmérők kb. 2 km-es távolságig tudnak sebességet mérni, a rendszámot viszont csak pár száz méterről tudják azonosíthatóan fényképezni.
2/3 anonim válasza:
Lehetséges. Mennyi volt adott helyen a megengedett legnagyobb sebesség?
3/3 anonim válasza:
Ahogy írták a mostani legtöbb trafi 1800-2000 méteres távolságból képes mérni és nem képet csinál, hanem videót vesz fel ( a büntihez mellékelt kép csak képkocka a videóból). Ezt a képességét sokszor használják pl autópályán, és elég tuti sorozatképet mellékelnek a csekkhez az eseményről, és akkor is megbüntetnek ha azon a távon, amin már a rendszám is kivehető ( 175-200 méter) nem is mész gyorsan, csak jóval korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!