"C-E" kategóriás jogosítványra milyen forrásokból tudnék előre készülni?
Szerenék belföldi árufuvarozó lenni,egyelőre csak "B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem.Július elején indul egy tanfolyam amire már jelentkeztem is,de előre szeretnék készülni amiből csak lehet,mert legalább az elmélet részét elősre meg szeretném csinálni,nem akarok bukni.
Annyi lenne a lényeg,hogy tudnátok nekem forrásokat adni,hogy hol érdemes nézelődni,teszteket csinálni stb?
Esetleg aki ebben jártas vagy fuvarozóként dolgozik leírna néhány tapasztalatot,hogy emnnyi idő és mikkel jár ez a procedúra,mire végzek az egésszel?
Köszönöm előre is a segítséget...
Mivel nyáron szezon van 4-5 esetleg több hónap C-t is le kell raknod.
Nem tudom hogy a PAV-ot leraktad-e már, mert én a helyedben azzal kezdenék, ugyanis ha azt nem sikerűl megszerezned akkor sz.. se érsz a c+e kategóriás jogosítványoddal Magyarországon!
Kresz teszt programot szerezz be a vizsgán 99%-ban azzal fogsz találkozni.
Szerkezettan (Biztonsági üzemeltetés) ami még nehéz ha nem vagy egy müszaki beállítottságú ember.
És még a GKI azt pedig az iskolában esetleg a netről tudsz hozzá könyvet venni.
Sok szerencsét, jó tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!