Robogót vagy elektromos rollert vegyek?
Az a kérdésem, hogy mi érné meg jobban?
Kecskeméten lakok, és már egy ideje robogóról álmodozok. Viszont egyik nap a Margit-szigeten jártam és ott kipróbáltam egy elektromos rollert. Nagyon tetszett, és arra gondoltam, hogy robogó helyett(a kis távolságokra) egy ilyet vegyek. Gondolok itt az árakra(vizsga+robogó-vagy csak simán egyszer fizetek és utána csak töltenem kell az aksit). Az elektromos roller alatt egy tényleg fasza rollerre gondolok(végsebesség 45 km/h, akár 25 km egyhuzamban). Ti mit gondoltok?
Bizonyos cm3 alatt úgy tudom nem kell jogsi.
Miden pénz kérdése.
Ha mondjuk holnap beköszöntene az áramnélküliség akkor, a rollerrel megjárnád:)
Az elektromos roller hamarabb tönkre megy, mint egy elektromos kerékpár. Ezeknek az akkumulátorának viszont véges az élettartama, és csak drágán lehet venni bele másikat.
Ha nincs smkp jogosítványod, akkor javaslom a benzinmotoros kerékpárt. Mivel nem éri el a jogosítványköteles minimum teljesítményt, hajthatod anélkül. (Spec. én ezeket is jogsihoz kötném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!