Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A bécsi Práter vidámpar...

STKDave kérdése:

A bécsi Práter vidámpar mellet vagy közelében hol érdesem parkolni ahol esetleg ingyenes vagy olcsó?

Figyelt kérdés
1€/óra környékére gondoltam

2014. jún. 18. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért 1 EUR elég optimista lenne, viszont a Práter oldalán ezt találtam, remélem tudsz angolul:

"Parking

Information and prices for paid parking in Prater

The Prater is located in the 2nd district of Vienna. The whole district is a short-term parking zone from monday to friday weekdays) from 09:00am to 10:00pm.

Maximum admissible parking duration is two hours. Please buy a prepaid parking voucher at a local tobacconist.

Costs of prepaid parking vouchers as per June 2012:

up to 10 minutes: free of charge

30 minutes: 1 Euro

60 minutes: 2 Euro

90 minutes: 3 Euro

120 minutes: 4 Euro

For additional information on parking in Vienna see: [link]

Attention: In the Prater area parking violators are consistently towed away.

Additionally you can find a variety of charged parking areas. Usual charges are between 4-8 Euros per hour/day."

Ebből minden kiderül.

Összefoglalva:

- 9:00-22:00-ig fizetős

- max 2 órát parkolhatsz abban a körzetben

- 30 percen belül ingyér van

- 30 percen túl félóránként 1 EUR

- ELŐRE megváltott jeggyel lehet várakozni. Tehát gondolom valami trafikban kell venni jegyet, nem automatába dobálni az eurót.

Ha nem fizetsz, vagy túlléped a 2 órás limitet, elszállítják a kocsid.

Vannak magán parkolóhelyek is, ezek 4-8 EUR-ba kerülnek per óra, vagy per nap. (Nyilván 8-ért egész nap állhatsz ott, ha kevesebbet maradsz, akkor 4 EUR óránként, szerintem kb így értendő.)

2014. jún. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!