Autó akkumulátornál ha szembe állok az autóval akkor mikor jobb+ és mikor bal+-os az akkumulátor? Két helyen mást és mást olvastam.
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 12:02
1/5 anonim válasza:
Ez még attól is függ, hogy az autóban hogyan van az akksi. Ami biztos: a negatív pólus az, ami egy jó vastag köteggel a karosszériához, vagy más fémhez van vezetve, a pozitív pedig egy vastagabb szál és több szétfutó vékonyból áll.
2/5 ThodEE GoD válasza:
Teljessen a kocsi kialakításától függ, lényeg H nekösd be fordítva:D
3/5 anonim válasza:
Mindkét típusú akkumulátor létezik. Hogy milyen van beszerelve az attól függ, hogy a pozitív kábel hol van kivezetve.
Ezek a kábelek a nagy áramerősség miatt a lehető legrövidebbre vannak tervezve, és azért kell figyelni az akkumulátor típusra.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de: az autómban /Vw Bora/ ha szemben állok a kocsival bal oldalon van a + saru. A neten kerestem akksit és ott van jobb+ és bal+ os akksi viszont az egyik oldalon azt írták,hogy az a bal+ os amelyik ha szemből állok az autóval akkor a jobb oldali a + saru. Szóval ezt nem értem nekem az lenne logikus ,hogy az enyém bal+ os... de ott nem ezt írták...
2010. jan. 3. 12:49
5/5 anonim válasza:
Ne az autóval hanem az akksi feliratával állj szembe. Ergo feléd nézzenek a sarutuskók és tőled távolabb a cellasapkák ezek alapján lehet bal vagy jobb+ az akksi vagy kombinált. Mindkét oldalon van + - tuskó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!