Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb akkumulátor a...

Melyik a jobb akkumulátor a 950mAH/LiPol VAGY LI-Polymer/1000mAh?

Figyelt kérdés

Olyan szinten melyik a jobb, hogy melyik bírja tovább a készenléti idejét?! (Az első Sony Ericsson, a másik LG. Eddig SE-om volt és nagyon jól bírta, alig merült, pedig nem kapcsoltam ki éjszakára és zenét hallgattam rajta elég sokszor. Most LG-t vettem amelyik típusban a zenére (és kamerára) mentek rá. Remélem ez is hasonlóan fogja bírni aksiilag.) A SE-t kb. heti max. 2-3x kellett tölteni, ha nagyon sokat hallgattam zenét, persze volt, mikor nem kellett ennyiszer, de szerintem a készenléti idejét nézve, h mindig működésbe volt, nagyon jól bírta. Akkor az LG sem lesz rosszabb? Mert nekem a számadat nem mondd semmit, ehhez a részéhez nem értek :D

Köszi előre is!

2010. dec. 22. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

LI-Polymer/1000mAh

szerintem ez

2010. dec. 22. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:

megint én

tuti h az mert a kettő ugyan az

LIPOL=LIpolymer tehát az 1000-es a nagyobb teljesítményű

----->LI-Polymer/1000mAh<----

2010. dec. 22. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
sokmindentől függ h milyen gyakran kell tölteni egy telefont...és igen az ezres a jobb, de nem mindegy h pontosan milyen telefonban van
2010. dec. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!