A Waberes's nél milyen autót adnak a kezdőknek?
"tapasztalt pilóta"
Na ezen jót nevettem.
Tök mindegy milyet kapsz, előbb vagy utóbb mindet tudnod kell vezetni.
Ez olyan mintha pl. egy Man-on tanultál volna és egy DAF-ba ülsz és akkor már nem tudz elindulni.
(vagy sima B-nél is, nem 1 típusú autóra vizsgáztál)
Egyébként annyira nagy különbség nincs köztük vezetésileg.
2014. jún. 9. 10:44
2/11 A kérdező kommentje:
x'D hát köszi a választ amugy ezell tisztában vagyok hogy mindegyiket kell majd tudnom vezetni. Amúgy mindenkinek csak ajánlom nagyon rendesek voltak a felvételin.
Mindenkinek ajánlom...
Na igen.Azért voltak rendesek,mert a kutya nem megy már Gyuri bácsiékhoz dolgozni.Régen megbecsülték az embereket,évekig dolgoztam én is ott nyergesen,tandemen.
De mára nagyon egy alja cég lett.Én 2006-ban hagytam ott,a régiekkel tartom még a kapcsolatot.Nem sok jót mesélnek sajnos.Ettől függetlenül sok sikert,és sok balesetmentes kilómétert kívánok koléga!
2014. jún. 9. 11:23
4/11 A kérdező kommentje:
igen betanuláshoz tökéletes mondjuk 300 000ft ot vissza kell fizetni ha 1 éven belül elmész. de ezt ha nem tudod kicsengetni akkor majd levonogatják a következő munkahelyedről! szal ennyi.
Miért,mit kaptál 300.000-ért???
2014. jún. 9. 12:41
6/11 A kérdező kommentje:
Gondolom kapom a betanulást meg az euró 5 ös autót amin 2 évnél nem idősebb meg ne legyek már olyan pofátlan hogy még a szállást is állják aza a 4 nap eligazításra és akkor egy éven belül meg lelépek tőlük szerintem ez erre lett kitalálva.
Hmmm...fura egy gondolkodásmenet.Igazából én nem is értem,de lehet jobb is így...
Euro 5-ez valami +pont,vagy mi?
Ma ez már természetes...mi anno a Dafokat újonan vettük át.
2014. jún. 9. 13:57
"300 000ft ot vissza kell fizetni ha 1 éven belül elmész."
Akkor annak valami oka van, hogy ott tartanak.
És gondolom nem azért mert keresel havi 500 ezeret 4 óra munkáért (most így nagyon-nagyon kisarkítva)
Anno én is nagyon szerettem volna oda menni melózni, (2 percre laktam onnan tehát duplán jó lett volna)
de sokan lebeszéltek, mert hogy: "Nőnek már milyen ciki egy ilyen munka"
De ha ilyeneket olvasok, lehet, hogy jól döntöttem.
2014. jún. 9. 15:30
Majd mikor elkezdenek vonogatni tőled pénzt akkor is mond hogy milyen jó cég :) apámat a mai napig hívják hogy mennyen oda dolgozni... hát persze! nagybátyám ott dolgozott, egy csomó lét vontak le tőle minden féle indokkal! hát igen.. a lizinges autókat fizetni kell... Másik ilyen cég a Ferro-Sped! oda se szabad menni!
2014. jún. 9. 16:17
9! Jól mondod! Plusz van azért még néhány ilyen cég.Lényeg,hogy kártya/korong nélkül tedd meg a 4-5 órás utat 3és fél alatt,napi 18-20 órát vezetve.A felelősség persze a tiéd,amikor meg fizetniük kéne,mondjuk a jogos fizetésedet,akkor kitalálnak mindent,hogy minél kevesebbet kelljen adniuk.Sajnos ezek a mai magyar fuvarozócégek nagyon rosszak lettek.Én 2006óta(miután a Waberer's-t) ott hagytam,nem is ültem nagy gépben.Kishazánkban már nem éri meg.És-nem mellesleg-nagyon felhígult a szakma is.Minden jött-ment kamionozni akar,felvették a sok román vendégmunkást,aki szarér-hugyér megcsinál mindent,heteken keresztül oda van egy strandpapucsban meg egy trikóban...áhhh...ez már nem az a kamionozás,mint régen!
2014. jún. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések: