Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Waberes's nél milyen autót...

A Waberes's nél milyen autót adnak a kezdőknek?

Figyelt kérdés
Felvételt nyertem a Wabihoz sofőr lett belőlem csak azon izgulok hogy milyen kamiont fognak adni amit majd átveszek. Valakinek valamilyen infója van ezzel kapcsolatban? köszönöm. Mert ugye azt tudom hogy egy hónapig egy tapasztalt pilóta mellé fogok beülni betanulni csak azt nem tudom hogy milyen kocsit kapok majd ugye 3 féle van ott Man, DAF meg Volvó. köszi a válaszokat

2014. jún. 9. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"tapasztalt pilóta"

Na ezen jót nevettem.

Tök mindegy milyet kapsz, előbb vagy utóbb mindet tudnod kell vezetni.

Ez olyan mintha pl. egy Man-on tanultál volna és egy DAF-ba ülsz és akkor már nem tudz elindulni.

(vagy sima B-nél is, nem 1 típusú autóra vizsgáztál)

Egyébként annyira nagy különbség nincs köztük vezetésileg.

2014. jún. 9. 10:44
 2/11 A kérdező kommentje:
x'D hát köszi a választ amugy ezell tisztában vagyok hogy mindegyiket kell majd tudnom vezetni. Amúgy mindenkinek csak ajánlom nagyon rendesek voltak a felvételin.
2014. jún. 9. 10:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ajánlom...

Na igen.Azért voltak rendesek,mert a kutya nem megy már Gyuri bácsiékhoz dolgozni.Régen megbecsülték az embereket,évekig dolgoztam én is ott nyergesen,tandemen.

De mára nagyon egy alja cég lett.Én 2006-ban hagytam ott,a régiekkel tartom még a kapcsolatot.Nem sok jót mesélnek sajnos.Ettől függetlenül sok sikert,és sok balesetmentes kilómétert kívánok koléga!

2014. jún. 9. 11:23
 4/11 A kérdező kommentje:
igen betanuláshoz tökéletes mondjuk 300 000ft ot vissza kell fizetni ha 1 éven belül elmész. de ezt ha nem tudod kicsengetni akkor majd levonogatják a következő munkahelyedről! szal ennyi.
2014. jún. 9. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért,mit kaptál 300.000-ért???
2014. jún. 9. 12:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Gondolom kapom a betanulást meg az euró 5 ös autót amin 2 évnél nem idősebb meg ne legyek már olyan pofátlan hogy még a szállást is állják aza a 4 nap eligazításra és akkor egy éven belül meg lelépek tőlük szerintem ez erre lett kitalálva.
2014. jún. 9. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Hmmm...fura egy gondolkodásmenet.Igazából én nem is értem,de lehet jobb is így...

Euro 5-ez valami +pont,vagy mi?

Ma ez már természetes...mi anno a Dafokat újonan vettük át.

2014. jún. 9. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:

"300 000ft ot vissza kell fizetni ha 1 éven belül elmész."

Akkor annak valami oka van, hogy ott tartanak.

És gondolom nem azért mert keresel havi 500 ezeret 4 óra munkáért (most így nagyon-nagyon kisarkítva)

Anno én is nagyon szerettem volna oda menni melózni, (2 percre laktam onnan tehát duplán jó lett volna)

de sokan lebeszéltek, mert hogy: "Nőnek már milyen ciki egy ilyen munka"

De ha ilyeneket olvasok, lehet, hogy jól döntöttem.

2014. jún. 9. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Majd mikor elkezdenek vonogatni tőled pénzt akkor is mond hogy milyen jó cég :) apámat a mai napig hívják hogy mennyen oda dolgozni... hát persze! nagybátyám ott dolgozott, egy csomó lét vontak le tőle minden féle indokkal! hát igen.. a lizinges autókat fizetni kell... Másik ilyen cég a Ferro-Sped! oda se szabad menni!
2014. jún. 9. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
9! Jól mondod! Plusz van azért még néhány ilyen cég.Lényeg,hogy kártya/korong nélkül tedd meg a 4-5 órás utat 3és fél alatt,napi 18-20 órát vezetve.A felelősség persze a tiéd,amikor meg fizetniük kéne,mondjuk a jogos fizetésedet,akkor kitalálnak mindent,hogy minél kevesebbet kelljen adniuk.Sajnos ezek a mai magyar fuvarozócégek nagyon rosszak lettek.Én 2006óta(miután a Waberer's-t) ott hagytam,nem is ültem nagy gépben.Kishazánkban már nem éri meg.És-nem mellesleg-nagyon felhígult a szakma is.Minden jött-ment kamionozni akar,felvették a sok román vendégmunkást,aki szarér-hugyér megcsinál mindent,heteken keresztül oda van egy strandpapucsban meg egy trikóban...áhhh...ez már nem az a kamionozás,mint régen!
2014. jún. 9. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!