Hogyan tudnék egy 14kg-os kajakot elhozni?
Figyelt kérdés
most szeretnék rendelni egy kajakot csak az a baj hogy 300km-el kéne messzebb menni érte és sajnos nekem ez per pillanat nem kivitelezhető. Az eladó nem tudja megoldani a szállítást és nekem kell megoldani. Valamilyen futár szolgálaton gondolkodtam csak azt nem tudom hogy lehet kapcsolatba kerülni ilyen szolgáltatásokkal. A kajak mérete 3,8m hosszú és 0,7m széles 14kg túrakajak. Ha valaki tud erre a problémámra valamiféle megoldást kérem mi hamarabb írjon.2014. jún. 8. 08:59
1/11 anonim válasza:
Beírod a google-ba, hogy belföldi futárszolgálat, és megnyomod az "enter" gombot. És hidd el csodálatos dolog fog történni: megjelenik egy csomó honlap, ahol olyan cégek vannak, akik ezzel foglalkoznak, sőt még elérhetőséget is találsz, ha megkeresed a "Kapcsolat" menüpontot. És ha telefonszám van ott, akkor bepötyögöd a telefonodba és beszélsz velük, ha e-mail cím, akkor e-mailben kérsz ajánlatot.
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászóló ahogy nagyon okosnak tűnsz csak az a baj hogy ha egy picit utána néznél ezek a cégek mind kisteherautóval járnak és ők nem tudják elvállalni mert túl hosszú a szállítmány kb 5 céget hívtam fel és mindegyik vissza utasított mert nem fér be az autóba.
2014. jún. 8. 09:27
3/11 anonim válasza:
Haver/rokon akinek van autó ill tetőcsomagtartó. Benzin kifizet és úgy.
4/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy a benzin költség elég sokra jönne ki ezért gondoltam h futárral kéne valahogy elhozatni. De amit látom erre egyre kisebb a lehetőség :S :(
2014. jún. 8. 09:36
6/11 anonim válasza:
Az előbb még nem tudtad, hogy kell kapcsolatba kerülni a futárszolgálattal, most meg már 5-öt felhívtál? -.-
Amúgy mások is rendelnek néha nagyobb dolgokat, valamelyik futárcég csak meg tudja oldani. Vagy kérdezd körbe az ismerőseidet, hogy van-e valakinek teherautója... vagy kérdezz meg egy fuvaros (nem futár) céget, hogy vállalják-e.
7/11 anonim válasza:
Amúgy ekkora távolságért, akkora autóval, amibe befér egy kajak, egy futár/fuvarozó cég lehet, hogy sokkal többet kér, mint ami egy átlag fogyasztású autó benzinköltsége, főleg, hogy magánszemély béreli fel őket... De ha már kajakra költesz, amit egyelőre még szállítani se tudsz, akkor ne a szállítási költségen akarj már spórolni. :D
8/11 anonim válasza:
Direkt nagy csomagokat szállítanak
9/11 A kérdező kommentje:
Egy egy darabból álló küldemény leghosszabb oldala maximum 250 cm lehet.
2014. jún. 8. 10:27
10/11 anonim válasza:
Honnan, hová kellene vinni a kajakot? Kombiautóval tetőcsomagtartóval szoktam a fiam hajóját fuvarozni, van benne gyakorlatom. Ha érdekel, baráti áron megoldhatjuk, de hogy számolni tudjunk, kell tudnom a kilométert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!