Németországból, hogy tudok lábon elhozni egy ott vásárolt autót? Milyen alternatívák lehetnek és milyen áron? Lábon elhozás valahogy megoldható, akár nemis a legtörvényesebben?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 19:55
1/21 anonim válasza:
Törvényesen is elhozhatod. Ott leadod az eredeti rendszámot, kapsz helyette egy ideiglenes "utazó" rendszámot, amivel a magyar vámosnál jelentkezel. Utána már ők irányítanak, hogy mi a teendőd.
2/21 A kérdező kommentje:
És ez mennyibe kerül?
2014. ápr. 28. 20:18
3/21 anonim válasza:
32.000 forint, 3 napra.
Mi is így hoztuk haza az A4-et, 3 napig használhatod akárhol.
4/21 anonim válasza:
Megnézném azt az autót, amelyiknek lába van, nem kereke :) A nem legtörvényesebb megoldáshoz egy kicsit messze van, az úton biztos bukás lenne, ezért ezt kerülném.
5/21 A kérdező kommentje:
És ez a rendszám hol igényelhető?
2014. ápr. 28. 23:42
6/21 anonim válasza:
Németországban, bármelyik okmányirodában.
Német nyelvtudás alapfokon szükséges hogy megértsétek egymást :)
7/21 A kérdező kommentje:
szóval akkor 100euro?
mi lesz a rendszámmal, miután már nem kell?
2014. ápr. 29. 00:33
8/21 anonim válasza:
semmi, megtarthatod. Nekem is megvan.
A rendszám jobb szélén van a dátum meddig jó.
Nekem:
01
04
14
Azaz 2014. 04. 01.-ig
9/21 anonim válasza:
holnap fotózhatom neked ha kell
10/21 A kérdező kommentje:
jöhet, kiváncsi vagyok.
2014. ápr. 29. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!