Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Pick Pack pontokon tudják,...

A Pick Pack pontokon tudják, hogy mit veszek?

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy ebbe a témakörbe írtam, de egyszerűen nem találtam jobbat, és gondoltam a szállítás meg a közlekedés talán hasonlít :)

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ha egy Pick Pack ponton átveszek egy csomagot, amit megrendeltem, akkor az ott dolgozó tudja-e, hogy mi van benne. Vagy ő csak a nevemet tudja és a csomag számát?

2014. jún. 4. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ rá van e írva a csomagra, ha nincs akkor nem tudja. De ha valami olyat veszel amit ne kéne hogy tudjon (pl. egy vibrátort vagy bármi ami bizalmas) azt tuti hogy nem írják rá.
2014. jún. 5. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

ha vibrit rendelsz, akkor ez a szerelem kategória. háhá.

amúgy nincs ráírva a csomagra, hogy big black cock.

2014. jún. 5. 00:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, ilyesmiről van szó :D

Köszönöm szépen!

2014. jún. 5. 06:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért a cégek sem hülyék. Ha bármi olyan termékről van szó, amelyik picit is intim, illik diszkréten csomagolni. Nem csak komplett szadó-mazó felszerelést, de szexi fehérneműt sem postáznak úgy, hogy ráírják a pontos megnevezését. Helyette semleges megnevezést írnak. Pl. háztartási eszköz, egészségügyi termék, ruházat.
2014. jún. 5. 09:37
 5/6 anonim válasza:
Ott nem igazán foglalkoznak vele. Ellenben a posta kibontja az árút.
2014. jún. 5. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Má' mé' bontaná ki? Azok az idők már elmúltak.
2014. jún. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!