Napkiraly kérdése:
Használt csónakmotor vásárlásakor mit kell nézni?
Figyelt kérdés
Indítás, kopásnyomok, és még?2014. máj. 30. 14:00
1/6 anonim válasza:
üzemóra, olaj, hogy néz ki a motor (nem-e olajsaras/nagyon retkes) hidegen indul-e jól, jól húz-e, hajócsavar/propeller. Gázadásra hogy reagál, egyenletesen jár-e, nem-e dadog, fullad, ilyesmi.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ha csak hordóban tudom tesztelni?
2014. jún. 2. 20:40
3/6 anonim válasza:
Hát akkor is azért az alapjárat, egyenletes felpörgés, normális gázreakció legyen meg. Próbáld ki az irányváltót, meg azért pörgesd előre-hátramenetben is, bátran nyomasd ki a vizet a hordóból!:D Valamint vizsgáld meg a vízben levő részt és a hajócsavart, sokat elárul ha sérült, vagy ütődések, kis kitörések vannak rajtuk. És persze a felfogató részt is nézd meg, az is elárulja hogy mennyit volt fel-re rakosgatva a moci, meg egyebek. Mondjuk nekem egy 300 lovas Suzuki van a hátulján, az nyilván fix motor szóval nem nagyon tudod ezt megnézni, de azt hordóban se nagyon lehet járatni, szóval gondolom valami kisebbről van szó.:D De a 10 lovas Suzuki, meg a 30 lovas Mercury motorjaimon is már látszik a sok fel-levétel. Kopás az nem gáz, természetes.
4/6 A kérdező kommentje:
Kis hajó, kis motor. 2001-es évjáratot nézek, tehát nem őskövület, reális áron van. Köszönöm szépen, ezek jó tippek. Nem agyonhasználtat akarok, évi 3-4 üzemóra használatra. Jelenleg orosz van,de unom a nyeles tojást
2014. jún. 3. 18:43
5/6 anonim válasza:
Hát nekem van egy nagy 24 lábas Valiant csónakom, azon van a 300 pacis Suzuki (ha nem értenéd hova kell ekkora dög motor :D)
Nyugodt szívvel ajánlom a Suzukit és a Mercuryt, sok tapasztalatom van velük, és jó, megbízható motorok. Nekem is szolgál két Suzuki, és egy Mercury. Hondával egyszer foglalkoztam, de az akkor el is romlott, így nem tudok róla nyilatkozni.. Esetleg Yamaha, bár azzal még nem mentem, viszont jót hallok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!