50km/H helyett véletlenül 60al mentem lakott területen. Kaphatok bírságot?
Figyelt kérdés
50km/H helyett véletlenül 60al mentem lakott területen és megláttam a rendőrautót mérni. félek hogy megbüntetnek. állítólag volt valami tűréshatár de azt mondták nekem hogy már nincs ilyen és akár 2-3km/h különbségért büntethetnek2014. máj. 15. 22:25
11/12 anonim válasza:
64 km/h-ig csak helyszíni bírság van(de én még olyat nem láttam, hogy valakit is megállítottak volna trafizás közben), 65 km/h-tól küldik a csekket. Ezt rendőrtől tudom.
12/12 anonim válasza:
"Ezt rendőrtől tudom"
Majd egyszer nézz meg egy kiküldött határozatot. Az a rendőr félrebeszélt :D
Én már láttam nem egy olyat, amikor kiintették a közigbirság határt el nem érő gyorshajtót és megcsekkezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!