Tankolt már valaki 1 liter benzint?
Megfigyelte már valaki, hogy a feltüntetett benzinár helyett pl.407,9 Ft/l, 408 Ft/literbe kerül 1 liter üzemanyag?
Ha pontosan 1 liter benzint tankolok 408 ft-ot mutatnak a kutak órái.Én úgy tudom,hogy a kerekítés szabálya ezt nem engedi meg, csak a végösszeg kerekítését. pl: 26Lx407,9 -> 10605,4 Ft, vagyis 10605 Ft kellene fizetnem. Ehelyett 26Lx408Ft->10608 Ft fizetek vagyis 3 Ft-tal többet tankolásonként,és mivel nincs 2és 1 forintos készpénz esetében 106010 ft kell fizetni, így már 5 ft-tal többet tankolásonként. Rosszul tudom? Korrekt ez a jelenség?
1 litert biztos nem lehet tankolni...
én olyat szoktam látni h min 1000Ft...
Nem tudom hogy jön ide az hogy ki mit önt otthon az autójában.
Bár ez a Spuri JG2 nagyon vicces, ugyanaz a hatása egy benines, dízel és gázüzemű autónál. Biztos sokat ér.
Ha pontosan 1 liter benzint tankolok 408 ft-ot mutatnak a kutak órái.Én úgy tudom,hogy a kerekítés szabálya ezt nem engedi meg, csak a végösszeg kerekítését.
Ha pontosan 1 litert tankolsz, akkor a 407,9 a végösszeg, ami 408.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!