Létezik olyan a mai világban, hogy a munkáltató 20 Ft/km üzemanyag hozzájárulást fizet?!
létezik.
a munkáltató annyit fizet, amennyit akar. szerencséd van, ha lehet egyezkedni, bár ez nem jellemző.
a törvényi háttér az felejtős...
egyébként a hozzájárulás szó hozzájárulást jelent. ennyivel járul hozzá a tankolásodhoz(ha saját autót koptatsz)
de nettó vagy bruttó?
ha nettó akkor elég király.
nekem kb 16-17ft/km a nettóm,persze ez kevés még egy alacsony fogyasztású kocsinál is de azért sokkal jobb mint a semmi.
Köszönöm a felvilágosításokat.
Csak megjegyzem,hogy a párom bérpapírján üzemanyag hozzájárulásként van feltüntetve 9 Ft/km .És ennyit is kap... :S
ha jól gondolom neked pedig úgy van hogy külön van mint adómentes és összesített összeg,alatta meg az adós összesítve is.
a nemadós a 9ft/km téma,az adós pedig a tényleges benzinpénz.
igen létezik..
pl nekem fizetnek egy fix km-t, és ahhoz y ft-ot ami majdnem a tényleges fogyasztása a kocsimnak km-enként.
tehát nem kell leadnom mennyit mentem, azt az összeget mindig megkapom..
a 4 év alatt kb 2szer sikerült munkaügyben teljesítenem azt a fogyasztást..
így az otthoni jó részét is a munkáltatóm állja.
aki nem autóval jár, a pedig bérletet kap..
Vannak akik összebeszéltek, és kapják 2-en az üzemanyag-térítést, de 1 kocsival járnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!