Mi lehet az oka hogy nem indul be a Fiesta 1,4 Tdci?
Figyelt kérdés
Úgy kezdte hogy vasárnap reggel gyönyörűen beindult, akárcsak az utóbbi 3 évben. Kb 1,5km után leállt, akkor hideg volt (-8fok), sajnos szabadban áll, sima gázolaj van benne OMV. Utána nem akart indulni, csak tekert, beindult és pár száz méter után megint leállt és nem bírta beindítani. Elmentem egy benzinkútra vásároltam dermedésgátló adalékot és beletöltöttem, azonnal beindult, nem tudom az segített e rajta vagy csak olyan kedve volt, rátankoltam még kb. 14 liter gázolajat (-25 fokot kellene tudnia) ennyi fért a tankba. Hétfő reggel nagyon hideg volt, számítottam is rá hogy nem indul, mert (kb.-20), az akksit meg elfárasztotta az indítgatás. Kivettem az akksit, behoztam a lakásba melegedni, még direkt nem is kedden próbálkoztam, hanem ma hagy pihenjen, ha esetleg a gázolaj le van dermedve melegedjen egy kicsit és nem hajlandó indulni csak teker. Korszerű dieselhez értők véleményét várnám, mi lehet a baj? Nyilván neten keresztül nem fog megoldódni a problémám, de mégis érdekelne hozzáértők véleménye.2009. dec. 23. 17:21
11/13 anonim válasza:
Írni fogok privibe,valamikor este.De légyszi a behúzást felejtsd el! Akkor "nálad" talizunk:))
12/13 A kérdező kommentje:
Jó! Nem fogom húzatni az autót. Eszembe sem jutott volna, csak már végképp nem bírtuk beindítani. Egy új akksit sem akartam venni, mert elég drága, ha biztosra tudom hogy az az oka a nem indulásnak, akkor megveszem valahogy.
2009. dec. 29. 18:41
13/13 Főzős Laci válasza:
Legjobb,ha egy jól felszerelt Ford szakszervízbe adod be,és szánd rá az időt!Azaz mond meg a szervízben,hogy keressék a hibát,próbálják ki,és pihentessék az udvaron 1,2,3 napig majd ismét próba.Nekem így szokták megjavítani,mindig türelmesen kivárom azt a 10 napot.
Sok minden lehet a baj.Az előttem szólóknak is lehet igaza,de ezt látatlanból nem nem lehet megmondani.
Csak egy biztos:ilyen esetekben ne indítózz túl sokat,mert nincs értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!