Hogyn tudnám a fűnyíró traktoromat beindítani?
Asszem ezeket nem lehet betolni mert automata kuplungosak.
A krovafej+szár kombó Csak akkor ha racsnis krovával próbáld! (de én nem p*csölnék vele...)
Esetleg légkulcs?
De miért nem nézitek meg az önindítót?
Még annyit hogy sok "védelem" miatt nem engedheti indítani
(motorháztető, űl e benne valaki, sebességbe van e, vágóasztal lent van e...)
Az első kommentelőnek: igen gondolkoztam rajta de, olyan nagyon sok időm nincs rá, betolni meg nem lehet mert igen automata kuplungos.
2. kommentelőnek:irtad hogy automata kuplungos ami igaz is, de ma leszedtem a motor tetejéről azt a védő rácsot ami a forgó rész felett van és ott egy ilyen vas henger szerű dolog kiáll, arra tekertem kötelet próbáltam berántani, és hát egyszer-kétszer be pörgött pár másodpercre, de leállt. Mondjuk 1 évig állt... szétszedtem a karburátort aztán vissza, nem jó. Az önindítót meg vagy 10 szervízbe elvittük és aszonták nem tudják megcsinálni. Ez van.
De mi baja az önindítónak? Milyen szerviz már ahol nem tudnak megcsinálni egy önindítót?
Le van égve? Szar a bendix? Elkopott a szénkefe? Vagy mi? Egy önindítónak nem nagyon lehet más baja, hacsak valami mechanikai sérülése nincs, de bármilyen hiba javítható.
Gondolom a kocsija nem 24 voltos volt....
Ha normálisan bikázta akkor attól nem éghet le
Ha pedig szervízben volt és szénkefésnek mondták akkor vagy te "barkácsolsz" bele szénkefét (külön nem lehet hozzá venni?)
Vagy elviszed egy "GENERÁTOROSHOZ" aki háznál olcsón megcsinálja, és akkor neked nem kell bajlódnod (persze ha nincs nagy hibája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!