Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék szerezni olcsón...

Hogyan tudnék szerezni olcsón biciklit?

Figyelt kérdés
Nem szeretném feketén, szóval nem szeretnék lopni. Ellenben szeretnék olcsón egy túrabiciklit és nincs rá 100 000 Ft-om. Hol lehetne olcsón szerezni? Ha valaki lopott biciklit ad el nekem, úgy hogy én nem tudom hogy lopott és kifizetem úgy, hogy nem tudom mennyi a rendes ára, csak én betippelem, hogy ez kb. 50 000 Ft, használt, stb. és adok érte 20 000-et. Ez büntetést vonna maga után? Miért?
2014. ápr. 16. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert te leszel az orgazda :)

Persze csak ha kiderül.

2014. ápr. 16. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem fog a büdös életbe kiderülni. Nincs rajta rendszám és egy rendőr se fog bicikli után kutatni.

Nyugodtan vegyél, bárkitől. ha már ellopta valakitől, úgyis mindegy. Így legalább Te jól jársz. Nincs kockázat, csak vettél egy biciklit azt kész. Tényleg durva árak vannak és minek többet fizetni ugyanazért.

2014. ápr. 17. 00:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 kívánom, hogy lopják el a bringád, te paraszt. Kérdező, légyszíves ne vegyél lopott bringát.
2014. ápr. 17. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Saját, nem lopott, épített ;)

2014. ápr. 17. 04:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha használtat vegyél, mindeképpen írass az eladóval egy adásvételit, amiben benne van a személyi igazolvány száma és a kerékpár alvázszáma. Így is elkobozhatja a rendőrség, de legalább nem leszel gyanúsított.
2014. ápr. 17. 06:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Használtan. Vagy keresel a neten hirdetést vagy szombaton kimész a legközelebbi használtcucc-piacra.

Az adásvételi nem rossz ötlet mindenesetre.

2014. ápr. 17. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Adás-vételi jó ötlet, ha húzódozik az eladó, akkor azonnal ott kell hagyni.

Mert az is előfordulhat, hogy pár óra múlva a Tolvajkergetők csöngetnek majd a rendőrökkel együtt, és akkor aztán nehéz lesz lemosni magadról az orgazdaság bűnét :)

2014. ápr. 17. 09:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, de tolvajkergetők nincsenek Miskolc közelében :D Én is figyelem őket.

Adás-vételit hogy írassak? Egy sima papír az én adataimmal meg a másikéval, vagy kell valami tömöttebb szerződés? Természetesen mindkettőnk aláírásával.

2014. ápr. 17. 09:59
 9/9 kovpet ***** válasza:

A kettőtök adatai mellé azért a bicaj adatai sem ártanak :)

Meg a dátum. Meg két tanú.

2014. ápr. 17. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!