Hol mértek ma /1014. 04.14. / az M3-as bevezetőnél (traffipax)?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem és vissza szeretném nézni a megengedett sebességet :-p2014. ápr. 14. 18:22
1/6 anonim válasza:
A Szerencs útnál. Épp hazafele jöttem mikor bemondta a rádió.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehetséges az OMW kútnál?
2014. ápr. 14. 18:29
3/6 anonim válasza:
A-a. Az sokkal előbb van. Oda meg képtelenség, hogy el lát mivel van egy híd közte. Na meg a Szerencs útnál van 50-es tábla. Direkt olyan helyre állnak, hogy sokat fogjanak. Pl. ahol véget ér az autópálya a városligetnél, ott is van 50-es tábla, egy barátomat ott büntették meg. Meg Erzsébet hídnál az a kanyar, ahol 40-es van vagy 30-as, már nem tudom. Na ott is volt már méricskélés. Azt ha többel vetted be, ment a büntetés. A Szerencs úton ha zöld a lámpa előttük, nem lassítanak le rengetegen, pont erre mennek.... Szemetek na..
4/6 anonim válasza:
Szerencs utca előtt,a 70-es táblánál.Az autóriasztós előtti részen állt 5!!!rendőrautó,és egy háromlábú.
5/6 A kérdező kommentje:
Öööö, igen. Az 50-es tábla volt az utolsó emlékem nekem is :-)
Szerintem megfogtak, haladtam a forgalommal. De az volt az érdekes, hogy senki nem taposott a fékre. És nem jegyeztem meg, hogy hol mértek. Az traffi után meg rögtön volt egy 80-as tábla. Szóval abban bíztam, hogy az utolsó emlékem szerinti 50-es tábla és a traffi között is volt 80-as tábla. De mi értelme lenne? Rámentek ők az 50-re. És én befutottam kb. 70km/h-val. Bummmm.
2014. ápr. 15. 19:10
6/6 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam csekket. Szerintem már nem is fogok :-)
Megúsztam.
2014. jún. 13. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!