Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Igaz-e, hogy amikor a poroszká...

Igaz-e, hogy amikor a poroszkáló parkolóőr odaáll a kocsid elé és beküldi a büntetést a rendszámoddal, akkor már nem lehet visszacsinálni?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez egy nagy kamu duma. Ha elgépeli véletlenül a rendszámot akkor ki sem tudná javítani, nem hiszem el, hogy ilyen esetre ne lenne felkészítve a rendszer...

2014. ápr. 11. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Így van. Bármikor ki tud lépni, megtudja szakítani. Megerősítést kér az a szar a végén. Már volt ilyen, hogy már ott szarakodott, aztán odafutottam gyorsan az autóhoz. Emiatt tudom hogyan működik.
2014. ápr. 11. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaz kb 4 éve, de velünk is volt olyan, hogy tényleg csak 2 percre hagytuk ott a kocsit, mire visszaértünk, már pötyögte is az adatokat. Aztán ledumáltuk, és kiderült, hogy amúgyis rosszul írta, mert ő Ladát írt, a kocsi pedig Nagypolszki volt... Simán kitörölte.
2014. ápr. 11. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!