Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kell szülői engedély az utó...

Kell szülői engedély az utó vizsgához?

Figyelt kérdés
7 hónap mulva leszek 17 éves, anyám és (nevelő) apám nem engedi hogy levizsgázzak. Azt szeretném kérdezni hogy ha kell engedély, akkor nagyszülő aláírhatja a papírt?

2014. ápr. 7. 16:19
 1/8 A kérdező kommentje:

''Kell szülői engedély az utó vizsgához?''

(utó) autó vizsgát akartam írni, elnézést kérek, siettem. :)

2014. ápr. 7. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Engedély nem kell, de pénz kelleni fog valahonnan.
2014. ápr. 7. 16:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor szülőnek nem kell semmilynen papírt aláírni?
2014. ápr. 7. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Hivatalosan a jelentkezési lapon a szülő vagy törvényes képviselő aláírását kérik, de nekem van olyan ismerősöm aki egymaga ment aláírni mindent, 18 év alatt. Amikor és ahol én voltam, ott mindenkitől kértek személyit, fiatalkorúaktól szülői engedélyt is. Tőlem is, pedig 2 napom volt hátra 18-ig amikor elkezdtem, mindez történt szeptemberben.

Szóval szerintem hivatalosan mindenképp kell, de azt is megmerem tippelni hogy autósiskola válogatja. De az tény, hogy ha engedélyt se kaptál, akkor pénzt honnan szerzel rá, mert nem olcsó mulatság.

2014. ápr. 8. 16:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát nagyszüleimmel elég jó kapcsolatban vagyok, és ők kifizetnék nekem, mivel elég sok pénzük van. Akkor jó ha nem kell semmi szülői beleegyezés, mert nagyfaterom 40 éve ismer egy, hogy is mondjam oktatót akinél vizsgázok majd.

Köszi a válaszokat. :)

2014. ápr. 8. 16:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja meg nekem is van egy kis zsebpénzem.
2014. ápr. 8. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Vizsgázni vizsgabiztossal fogsz, az oktató csak vezetni fog megtanítani. Sok szerencsét akkor hozzá!:)
2014. ápr. 9. 16:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja ja, én is úgy gondoltam hogy ő csak tanítani fog, csak június közepe felé kezdem el/kezdhetem el.

Köszi a drukkolásod. :D

2014. ápr. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!